Kids

Kleine en grote kinderen kunnen zich prima vermaken op en rondom Bungalowpark Bok. In pretparken, tijdens speurtochten of met dieren. We selecteerden vier uitjes die grote en kleine harten sneller doen laten kloppen.

Bostoren Schovenhorst


Op landgoed Schovenhorst staat een uitdagende bostoren. Na het beklimmen van 235 treden heb je een prachtig uitzicht over de uitgestrekte bossen; zie je het Veluwemeer, Amersfoort en Apeldoorn. Ontdek het met je eigen ogen!
Bostoren Schovenhorst

Apenheul

Midden op de Veluwe bevindt zich een prachtig groen bos waar je kunt wandelen tussen de apen. Welkom op de Apenheul in Apeldoorn waar meer dan 100 apen los lopen tussen de bezoekers. Heb je geluk, dan springt er zelfs een aapje op je. Tas dicht, want ze zijn gek op lekkers! Kinderen kunnen klimmen, springen en slingeren in de speeltoestellen als echte apen.

Maisdoolhof


In het Maïsdoolhof in Voorthuizen kun je spelen, leren en beleven. Start met de speurtocht met leuke vragen voor jong en oud en eindig op de grote uitkijktoren met glijbaan middenin het maïs. Vergeet ook de skelterbaan, de treintjes en de trampolines niet. Tip! Er zijn veel zitplaatsen voor een (zelfmeegebrachte) picknick.
Kortom: leuk voor peuters en kleuters tot opa’s en oma’s.
Maisdoolhof

Julianatoren

Wanneer gaan we nog een keer? Die vraag gaat zeker komen. De Julianatoren in Apeldoorn is een pretpark om met kinderen (tot ongeveer 12 jaar) naar toe te gaan. En pret zul je er beleven. De ruim 60 attracties laten je alle uithoeken van het park zien. Van hoog tot laag en van langzaam tot snel. Hou je vast, daar gaan we!