Natuur

In de natuur laat je al je zintuigen prikkelen. Waar kan dat beter dan op de Veluwe? Bekijk de highlights.

Wandelen op de veluwe


Of je nu de gekleurde paaltjes volgt of liever met eigen kompas op avontuur gaat, je kunt eindeloos wandelen op de Veluwe. Er zijn tal van wandelroutes beschikbaar. Korte, lange, met en zonder gids, 's ochtends heel vroeg of 's avonds laat. De paden op, de lanen in.
Wandelen op de veluwe

Paardrijden

Te paard waan je je meer dan ooit in de natuur. Heb je altijd al eens met jouw paard de Veluwe willen verkennen? Dat kan! Op korte afstand van Bungalowpark Bok kan jouw paard in een luxe stalling verblijven. Er staat je niets meer in de weg om te paard de bossen en heidevelden van de Veluwe te ontdekken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De heide


Op grote delen van de Veluwe bepalen uitgestrekte heidevelden het beeld. Wij adviseren je graag over verschillende wandelroutes op de hei. In augustus staat de hei volop in bloei en is het hét moment de hei op te gaan. Maar ook de winter en het voorjaar, wanneer de lammetjes in de schaapskooi worden geboren, leveren prachtige vergezichten op.
De heide

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Nationaal Park de Hoge Veluwe kent drie pijlers. Natuur & landschap, historische verhalen en kunst & architectuur. Fietsen op het park is dé manier om de omgeving te verkennen. Helemaal omdat je gratis gebruik kunt maken van de beroemde witte fietsen. Met ruim 40 kilometer aan fietspaden kun je je lol op. Vergeet niet af en toe te stoppen bij een vennetje, jachthuis of kunstwerk.