Shoppen

Heerlijke streekproducten, fijne cadeautjes en souvenirs voor thuis. Vergeet niet een dag te gaan shoppen in een van de gezellige dorpen en steden rondom Bungalowpark Bok.

Putten


Ontdek de modernste winkels met een authentiek karakter in Putten. De plek voor rustig winkelen in kleine boetiekjes waar je nog advies op maat krijgt. Goed te combineren met een heerlijke high tea of Veluwse lunch. Iedere woensdagochtend is er een warenmarkt, een van de grootste van de Veluwe. Snuffelen en koopjes jagen!
Putten

Harderwijk

Harderwijk aan het water is één van de plekken die je keer op keer doet verrassen. De sfeervolle binnenstad met volop winkels in kleine steegjes worden afgewisseld met pleinen, terrassen en sterrenrestaurants. Zere voeten gekregen? Liefhebbers kunnen een shopdag ontspannen afsluiten in de Zwaluwhoeve in het naastgelegen Hierden, één van Nederlands meest populaire wellnesscentra.

Amersfoort


Amersfoort Winkelstad. Deze stad biedt een veelzijdig winkelaanbod. Op verschillende plekken is het heerlijk shoppen. Een hoofdstraat met grotere ketens en zijstraten met bijzondere en unieke adresjes. Precies die variatie die jouw shopdag compleet maakt. Vergeet niet af en toe omhoog te kijken want de diversiteit aan gevels is het bekijken waard. Veel shopplezier!
Amersfoort

Apeldoorn

De groene stad Apeldoorn, met mooie grote parken, is een bruisende stad met vele culturele en culinaire hotspots. Maar ook shopaholics kunnen hun hart ophalen in verschillende winkelcentra en grote winkelstraten. Op zoek naar het perfecte kledingstuk of een designitem voor de finishing touch in jouw interieur? Je vindt het in Apeldoorn!