Sportief

Vakantie betekent voor velen, niks doen en ontspannen. Maar ontspannen kan ook heel goed door juist te bewegen. Het hoofd leeg maken en lekker op pad. Tijd voor actie!

Paardrijden


De Veluwe Trail is een van de bekendste ruiterpaden in Nederland. Het voert je door de fraaiste natuurgebieden van de Veluwe. Je rijdt door bos- en heidegebieden, uitgestrekte weilanden en langs gezellige dorpjes. Ons park is gevestigd op de route van de Veluwe Trail. Op korte afstand kan jouw paard in een luxe stalling verblijven. Veel rijplezier!
Paardrijden

Klimbos Garderen

Helm op, zekering vast en gaan! Welkom in Klimbos Garderen. Tokkel naar beneden of loop met het hele gezin over een smalle loopbrug. Er zijn verschillende parcoursen. Krijg je het al warm? Geen stress. Klimbos Garderen is ook geschikt voor de ongeoefende en minder sportieve klimmer.

Wandelen


Met de benenwagen zie je de mooiste dingen. Ontdek rondom ons park vele vogelsoorten en bijzondere planten en bloemen te voet. Met een boswachter op pad? We regelen het graag voor je. Liever zelf op avontuur? We hebben uitgebreide kaarten met wandelroutes voor je klaarliggen. Er is zelfs een blotevoetenpad! Vraag er gerust naar.
Wandelen

Fietsen

Nederland fietsland. In geen enkel land ter wereld wordt zoveel gefietst als in Nederland. Het vlakke landschap en de goede infrastructuur maken ons land tot ultieme fietsbestemming. De Veluwe kent honderden verschillende fietsroutes. Voor snelle Jelles op de racefiets maar ook voor het hele gezin op de tandem. Huur bij ons fietsen en we vertellen je graag over geschikte routes.