Omgeving

Natuurliefhebbers, fietsfanaten, cultuurfans en shopaholics opgelet! Wandelen, fietsen, musea bezoeken of lekker winkelen, het kan allemaal op de Veluwe. De uitgestrekte natuur en gezellige dorpen en steden rondom Bungalowpark Bok bieden tal van activiteiten voor jong en oud. Vervelen? Dat woord kennen we op de Veluwe niet.
 
In de natuur laat je al je zintuigen prikkelen. Waar kan dat beter dan op de Veluwe? Bekijk de highlights.
Lees meer
 
Laat je verrassen door exposities over vroeger en hofjes achter hoge stadsmuren. Kortom: beleef het verleden in het heden.
Lees meer
 
Vakantie betekent voor velen, niks doen en ontspannen. Maar ontspannen kan ook heel goed door juist te bewegen. Het hoofd leeg maken en lekker op pad. Tijd voor actie!
Lees meer
 
Heerlijke streekproducten, fijne cadeautjes en souvenirs voor thuis. Vergeet niet een dag te gaan shoppen in een van de gezellige dorpen en steden rondom Bungalowpark Bok.
Lees meer
 
Kleine en grote kinderen kunnen zich prima vermaken op en rondom Bungalowpark Bok. In pretparken, tijdens speurtochten of met dieren. We selecteerden vier uitjes die grote en kleine harten sneller doen laten kloppen.
Lees meer
 
Op slechts 2 km ligt het dorp Garderen. In en om Garderen is ook veel te beleven. Lekker dichtbij!
Lees meer