Zwemmen op de Veluwe. Drie tips!

Ons park midden op de Veluwe is omringd met mooie wateren. We zetten ze graag voor je op een rij.

1. Zandenplas
De Zandenplas in Nunspeet staat voor waterpret midden in de prachtige bossen van de Veluwe. Een fantastische plek met prima strandvoorziening om een heerlijke zomerse dag door te brengen. Er zijn volop beschutte strandjes, waar je fijn uit de wind ligt.
Met strandkiosk, speeltoestellen en toiletten. Tip! Combineer een duik in de Zandenplas met een fietstocht vanaf ons park.
2. Recreatiegebied Zeumeren
Zoek met warm weer de verkoeling op in Zeumeren. Niets fijner dan op een zonnige zomerdag met de voetjes in het zand. Je kunt hier heerlijk zonnebaden en luieren, maar Zeumeren nodigt ook uit voor tal van activiteiten. Denk aan waterskiën, midgetgolf en jeu de boules. Inclusief paviljoen voor een hapje en een drankje en avonturenparadijs SchatEiland voor urenlang speelplezier. Schip Ahoi!
3. Bosbad Putten
Bosbad Putten is mooi gelegen in het bos en beschikt over een subtropisch binnenbad, wedstrijdbad, doelgroepenbad en twee buitenbaden. Hier is het heerlijk vertoeven en kunnen zwemmers en zongenieters lekker bijbruinen onder het genot van een drankje, kleine snack of ijsje om bij te watertanden. Naast de baden zijn er duikplanken, glijbanen, whirlpools en jacuzzi's.
En na zo’n warme strand- en/of zwemdag is het heerlijk thuiskomen in je verblijf op Bungalowpark Bok. Waar het door de hoge bomen aangenaam koel is. Lekker douchen, hapje eten en genieten van de rust op ons park. Veel plezier.